Becaris i becàries AFEV

Obrim les beques juvenils de l’AFEV per al curs 2023-2024 

L’AFEV hem obert places de beques juvenils per al curs 2023-2024 adreçades a persones joves que vulguin formar part de l’equip de Barcelona i València per donar suport i acompanyament als diversos projectes de l’entitat: el voluntariat, els infants, adolescents i joves que acompanyem i les seves famílies, la comunicació de l’entitat, la cerca de noves persones voluntàries i els esdeveniments que organitzem, entre altres coses.

Les persones becàries tindran un horari de 26 hores setmanals durant nou mesos, de setembre a juny. Busquem persones franceses (vegeu detalls a les missions) fins a 25 anys que tinguin fluïdesa en castellà, català i/o valencià amb moltes ganes de tenir una nova experiència de formació professional en un equip dinàmic, flexible, obert i cooperatiu.

Les beques comprenen diverses missions i estan adreçades a perfils diversos.

A Barcelona:

A València:

Les beques procedeixen del Service Civique, un dispositiu del govern francès que es pot dur a terme a França o a un altre país. L’AFEV a Barcelona fa 13 anys que acollim, formem i acompanyem persones becàries del Service Civique, i tres anys a València. En total, 70 joves de diverses procedències han col·laborat amb nosaltres.

L’equip de becàries és un gran suport per a l’AFEV i suma positivament a la nostra tasca com a entitat, esdevenint un mecanisme d’aprenentatge i intercanvi mutus.

Si t’interessa, apunta’t! O ajuda’ns a fer difusió entre les persones del teu entorn que creus que podrien encaixar!

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.