enTàndem és un projecte de mentoria social i educativa on una persona jove voluntària fa de referent a un infant, adolescent o jove en situació de dificultat personal o social. També és la nostra metodologia de mentoria pròpia, amb la qual treballem a tots els projectes de l’entitat. entandem.cat

+

Prometeus és un programa comunitari que vetlla perquè els i les joves dels barris més vulnerables de Barcelona puguin accedir a la universitat i cursar estudis superiors amb èxit. Els i les joves reben acompanyament per part d’un equip professional i també per part de mentors i mentores.

+

ZING és un projecte de beques i formació que impulsa la Fundació Nous Cims perquè joves en situació de dificultat cursin estudis postobligatoris. En aquest projecte, els i les joves reben un acompanyament de mentors i mentores de l’AFEV sota el paraigües de la Coordinadora de Mentoria Social.

+

KAPS és un projecte solidari pel qual estudiants universitaris comparteixen un allotjament i al mateix temps realitzen accions amb i per a la comunitat del territori on viuen.

+

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV



He llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.