Els comptes clars

L'AFEV es finança amb recursos propis, fons privats, fons públics i prestació de serveis

El pressupost de l'AFEV pel curs 2022-23 és de més de 512,865€

Tots els comptes de l'AFEV han passat l'auditoria de Ferco Experts (França)

El salari més baix és un 70% del salari més alt

 

Com ens organitzem

Defensem un model de societat justa i igualitària, en coherència amb els nostres principis i l’ètica dels nostres projectes per lluitar contra les desigualtats socials i educatives

L’AFEV DES DE DINS

La Delegació Regional de l'AFEV a Catalunya i, fins al 2023 al País Valencià, depèn directament de la Direcció General de l'AFEV França.

L’AFEV la construïm entre totes, per tant l’horitzontalitat i la transparència són bàsiques en la gestió de l’entitat. El capital humà és la base de l’entitat i es treballa amb molta consciència per tal de facilitar el màxim la conciliació laboral, familiar i personal. Aquesta és una manera de promoure que el personal se senti còmode al seu lloc de feina, estigui content, motivat, implicat i amb un fort sentiment de pertinença a l’entitat. Això té com a conseqüència que hi hagi un percentatge molt alt de feina ben feta, una alta productivitat i que no hi hagi absentisme laboral.

Donem molta importància a la flexibilitat, la planificació, la personalització del lloc de feina i el teletreball, que són el nostre dia a dia, així com el treball per objectius, l’acumulació i banc d’hores, unes vacances extenses i adaptables, així com una sensibilitat especial per la incorporació a la feina després de la baixa per maternitat.

VOLUNTARIAT

Cada any seleccionem i formem entre més de 150 persones voluntàries compromeses amb la construcció d'un món més just, de les quals entre un 80 i 85% s'identifiquen amb el gènere femení i es troben en un rang d’edat d'entre 18 i 32 anys.

La seva participació esdevé per moltes d'elles una plataforma d’iniciació al voluntariat i al compromís cívic. Un dels objectius que persegueix l’AFEV al voltant del voluntariat és la seva implicació en la societat, la ruptura de prejudicis envers certs col·lectius i contextos territorials i socials i l’adquisició de competències tant a nivell personal com professional.

 

Col·laboradors

 

Ens avalen

Amb el suport de

Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Departament Drets Socials - Generalitat de Catalunya
Agència de Salut Pública Barcelona
Pla de Barris Barcelona

En col·laboració amb

UB
upf
UPC
fas uab
uoc
La Salle URL
UVic
Toulouse Business School
Fundacio_FerreriGuardia
SempreTeuaLaTeuaLlengua
universitat politecnica de valencia
IES Barri Besòs
ies bernat metge
UAB
CEB
coordinadora mentoria social
Aliança Educació 350
Xarxa Bcn Antirumors
Segell Balanç Social AFEV
European Center for Evidence-Based Mentoring
FCVS
Entitats Catalanes d'Acció Social

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.