fbpx

Els comptes clars

L'AFEV es finança amb recursos propis, fons privats, fons públics i prestació de serveis

El pressupost de l'AFEV pel curs 2020-21 és de més de 350.000€

Tots els comptes de l'AFEV han passat l'auditoria de Ferco Experts (França)

El salari més baix és un 60% del salari més alt

Com ens organitzem

Defensem un model productiu socialment sostenible, en coherència amb els nostres principis i l’ètica dels nostres projectes per lluitar contra les desigualtats socials i educatives

L’AFEV DES DE DINS

La Delegació Regional de l'AFEV (Catalunya i País Valencià) depèn directament de la Direcció General de l'AFEV França.

L’AFEV la construïm entre totes i tots, per tant l’horitzontalitat i la transparència són bàsiques en la gestió de l’entitat. El capital humà és la base de l’entitat i es treballa amb molta consciència per tal de facilitar el màxim la conciliació laboral, familiar i personal. Aquesta és una manera de promoure que el personal se senti còmode al seu lloc de feina, estigui content, motivat, implicat i amb un fort sentiment de pertinença a l’entitat. Això té com a conseqüència que hi hagi un percentatge molt alt de feina ben feta, una alta productivitat i que no hi hagi absentisme laboral.

Donem molta importància a la flexibilitat, la planificació, la personalització del lloc de feina i el teletreball, que són el nostre dia a dia, així com el treball per objectius, l’acumulació i banc d’hores, unes vacances extenses i adaptables, així com una sensibilitat especial per la incorporació a la feina després de la baixa per maternitat.

VOLUNTARIAT

Cada any seleccionem i formem entre 150 i 200 voluntaris i voluntàries de diferents universitats catalanes i valencianes, dels quals entre un 65 i 75% són noies i es troben en un rang d’edat d'entre 18 i 35 anys, amb el gruix entre l’alumnat dels primers cursos universitaris.

La seva participació esdevé per molts d’ells/es una plataforma d’iniciació al voluntariat i al compromís cívic. Un dels objectius que persegueix l’AFEV al voltant del voluntariat és la seva implicació en la societat, el retorn a la comunitat d’allò que la societat els ha donat en tant que joves estudiants universitaris/àries, la ruptura de prejudicis envers certs col·lectius i contextos territorials i socials i l’adquisició de competències tant a nivell personal com professional.

Infografia Memòria AFEV 2020-21
Infografia Memòria AFEV 2020-21

Relació amb administracions públiques per projectes

Actualitzarem

aquesta informació

properament

Col·laboradors

 

Ens avalen

Amb el suport de

En col·laboració amb

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEVHe llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.