Match with Arts & Culture, un projecte europeu a l’AFEV

L’AFEV és una de les sis entitats que han participat al projecte europeu Match with Arts and Culture, que té com a objectiu establir la mentoria cultural com a eina d’inclusió social dels joves. Així doncs, la idea del projecte es basa en unir dos potents motors de canvi i integració per als infants, adolescents i joves: la mentoria i la cultura.

El projecte, finançat pel programa Erasmus+, l’hem desenvolupat des de 2021 sis entitats a diferents països: Firda, de Leeuwarden (Països Baixos), Big Brothers Big Sisters of Bulgaria i Edu Playground, de Plovdiv (Bulgària), Melting Pro, de Roma (Itàlia), La Cosecha, de València i l’AFEV de Barcelona.

Com a resultats del projecte, hem creat aquests dos recursos:

  1. Manual per implementar un projecte de mentoria cultural

2. Guia per formar persones mentores en l’àmbit cultural

També cal destacar que s’ha creat aquesta pàgina web on es pot accedir fàcilment a tots aquests recursos i descarregar-los. A més, es poden visualitzar fotografies i testimonis dels projectes pilots, així com accedir a tota la informació del projecte.

“The “Match with Arts and Culture” project is funded by the Erasmus+ programme of the European Commission. This publication reflects only the views of the project partners and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.”

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.