L’AFEV guanya el 3r Premi al Voluntariat 2021

El passat dimarts 30 de novembre ens van fer entrega del 3r premi del XXVIII Premi Voluntariat de 2021 durant la cerimònia celebrada al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Finalment, el jurat ha escollit la nostra candidatura anomenada “El compromís del voluntariat jove en temps convulsos: Digitalització i adaptació del cicle de voluntariat en els projectes de mentoria de l’AFEV” com a una de les tres guardonades en la XXVIII edició del Premi Voluntariat.

La convocatòria d’aquest any premiava els projectes que han promogut les millors estratègies d’adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

La Delegada d’Accions Educatives, Laura Cardús, rep el 3r Premi al Voluntariat 2021 de les mans del President de la Generalitat, Pere Aragonés, i la Consellera de Drets Socials, Violant Cervera.

Així doncs, el nostre projecte describia com es va fomentar durant el curs passat i en context de pandèmia la implicació social de joves de caire divers, mitjançant l’adaptació i digitalització de les estratègies i recursos de l’entitat per sensibilitzar, captar voluntariat, formar, fer seguiment i proporcionar espais de participació a les persones ja implicades.

També aprofitem l’oportunitat per recordar i celebrar que fa quatre anys vam guanyar el primer premi d’aquest mateix certamen pel nostre projecte de voluntariat “Tens ganes de ser útil?”.

Des de l’AFEV volem agrair al nostre equip (tècniques, equip del Servei Cívic, col.laboradors/es, etc.) tot l’esforç i el suport proporcionat en temps de pandèmia, especialment a totes les persones voluntàries que sumen per construir un món més just.

Coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat que se celebra el diumenge 5 de desembre, des de l’AFEV iniciem la campanya #JoSumo, amb la que volem animar a tot el voluntariat a compartir fotos o vídeos de la seva experiència sota aquest hashtag.

Per últim, també ens agradaria felicitar a les altres entitats guanyadores: AIS – Ajuda a la Infància Sense Recursos i a la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya.

L’acte va ser retransmès pels mitjans oficials de la Generalitat de Catalunya i es pot veure a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.