fbpx
Mentoria Zing (AFEV)

Deixem de desenvolupar la mentoria del programa Zing, que passa a gestionar-se des de la Fundació Nous Cims

Després de dues edicions pilot, l’AFEV deixem de desenvolupar i gestionar de forma directa el projecte de mentoria social dins del programa Zing de la Fundació Nous Cims, que hem estat duent a terme gràcies a un acord entre la Fundació Nous Cims i la Coordinadora de Mentoria Social, de la qual en som membres.

A partir de la propera edició 2021-22, i degut a la consolidació del projecte, la Fundació Nous Cims el gestionarà de forma gairebé autònoma. En aquest tercer any, el paper de la Coordinadora de Mentoria Social serà exclusivament de supervisió externa i de consultoria.

L’AFEV valorem positivament l’experiència que hem tingut en aquest projecte, que ens ha permès seguir aprenent i desenvolupant la mentoria social i educativa a l’àrea metropolitana de Barcelona de la mà de la Fundació Nous Cims i la Coordinadora de Mentoria Social. Els desitgem molta sort i molts èxits en l’acompanyament dels i les joves Zingers i esperem que els mentors i mentores segueixin tenint una influència positiva en els seus itineraris formatius i vitals!

Per a més informació, llegeix l’article sencer i coneix el programa Zing.

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]