Un tàndem d'UniMentor

Busquem mentors i mentores a la universitat per a nous estudiants!

Tens una tarda lliure al mes? Sigues mentor o mentora d’un jove universitari que acaba de començar els seus estudis! 

L’AFEV busquem mentors i mentores per UniMentor, una modalitat de mentoria en el marc del programa Prometeus per acompanyar nois i noies que acaben de començar el seu primer curs a la universitat.

Com a mentor o mentora, seràs un referent positiu per al noi o noia, l’ajudaràs a transitar en aquesta nova etapa educativa, podràs motivar-lo i donar-li confiança, fomentaràs la seva autonomia i integració a la vida universitària amb èxit.

A Prometeus volem ampliar les expectatives educatives de l’alumnat de secundària de barris en situació de dificultat i democratitzar l’educació superior! Sabies que les persones de nivell socioecònomic alt representen el 43,6% del conjunt d’universitàries?

L’activitat voluntària consisteix en realitzar un acompanyament acadèmic, social i personal a la persona que acaba d’accedir a la universitat durant tot el curs acadèmic al mateix centre universitari. 

Busquem joves de 2n, 3r o 4t que estudiïn els mateixos graus universitaris que els i les joves participants a UniMentor. Són els següents:

T’agradaria participar-hi? Coneixes algú que podria estar interessat o interessada? No dubtis en contactar-nos, t’esperem! prometeus@afev.org / 692804285

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEVHe llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.