Recursos per entendre l’ocupació a Palestina

La qüestió Palestina se situa al centre del focus mediàtic cada cert temps a Occident. Tot i així, des dels atacs del 7 d’octubre de Hamás i el posterior genocidi que està perpetuant l’Estat d’Israel a la Franja de Gaza, les notícies i continguts que es publiquen sobre aquesta temàtica s’han intensificat considerablement.

En aquest petit monogràfic, des de l’AFEV volem oferir recursos perquè tota la comunitat (voluntàries, mentorades, col·laboradores, tècniques, etc.) pugui aproximar-se al conflicte de la manera que sigui més còmode per a cadascuna (a través de la lectura, el cinema, la música, la ràdio, etc.). D’aquesta manera ens podrem construir una opinió fonamentada i una visió crítica sobre l’ocupació a Palestina.

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.