L’AFEV guanya el XXIV Premi Voluntariat 2017!

El projecte de voluntariat “Tens ganes de ser útil? Treballant per l’impacte social vers els voluntariat, l’entitat, els infants i joves i la comunitat” de l’AFEV Catalunya vinculat al projecte enTàndem de mentoria social contra el fracàs escolar i per la igualtat d’oportunitats ha guanyat el 24è Premi Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, que es va lliurar ahir a la tarda al Palau de Pedralbes de Barcelona.

El premi, el més important que s’atorga actualment a Catalunya en l’àmbit del voluntariat, suposa un reconeixement molt important a la trajectòria de l’AFEV així com al voluntariat que setmana a setmana lluita per a la transformació social, i evidencia la consolidació de la nostra entitat justament l’any del nostre 10è aniversari.

El guardó se suma a d’altres guardons que hem rebut recentment, com el Premi al Voluntariat de la Fundació Mutua Madrileña o l’ajut a col·lectius en risc d’exclusió social de la Fundació Bizcabar.

Moltíssimes gràcies als prop de 125 voluntaris i voluntàries que actualment esteu participant en el projecte i als gairebé mil voluntaris que heu fet tàndems en aquests 10 anys! i també als infants, adolescents, mares, pares i famílies, educadors/es, professors/es, universitats, escoles… que cada setmana feu realitat el projecte i lluiteu contra les desigualtats!

El Premi Voluntariat, que enguany ha arribat a la seva 24a edició, premia el millor projecte o treball que impliqui una transformació social a través de la implementació del voluntariat. El jurat ha valorat “la coherència i la incidència” del projecte, tot plegat en una edició que ha tingut en compte la capacitat dels projectes presentats alhora de millorar l’impacte del voluntariat i l’establiment d’indicadors per a mesurar-lo.

L’acte de lliurament del Premi Voluntariat i dels Premis de Civisme va tenir lloc ahir a la tarda al Palau de Pedralbes, organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Moltes felicitats a tots i totes!!!

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.