Suma't al voluntariat

Uneix-te a la comunitat de Teaming

Aporta amb cerques a Lilo

Suma't al voluntariat

Uneix-te a la nostra comunitat, som més de 220 persones voluntàries! Busquem persones joves d'entre 18 i 35 anys amb ganes d'acompanyar nois i noies en situació d'exclusió o dificultats socials i/o educatives.

Tindràs el suport de professionals en tot moment i coneixeràs una xarxa de joves com tu amb ganes de posar un granet de sorra per transformar el món!

Vine a la nostra propera sessió informativa i t'ho explicarem tot!

També pots fer córrer la veu a les teves xarxes socials o entre amics/gues que vulguin comprometre's amb una acció solidària!

Fes teaming per tan sol 1 euro

 

Suma el teu SuperEuro: és una manera fàcil i ràpida de col·laborar amb l'AFEV únicament amb 1 euro al mes. El SuperEuro és automàtic, sense cap comissió, segur, transparent i tot l’euro va cap al projecte enTàndem.

Forma part de la campanya del SuperEuro a través de la plataforma de microfinançament Teaming. Ens basem en la idea que amb 1 euro al mes soles no podem fer molt, però amb la suma de totes podem aconseguir fer realitat grans projectes! A què esperes per fer-te teamer?

 

Fes donacions amb Lilo, el cercador social

Lilo és un cercador web amb valor afegit: converteix les cerques en gotes d'aigua, que alhora es converteixen en diners per a projectes socials.

Com a usuaris d’Internet, les nostres cerques generen molts ingressos pels motors de cerca. Lilo és un motor de cerca solidari i comparteix els seus guanys amb organitzacions com nosaltres.

Pots fer servir Lilo al teu navegador i per cada cerca que facis podràs aportar diners al projecte enTàndem sense treure un euro de la teva butxaca!!

DONA LES TEVES GOTES D'AIGUA A #ENTÀNDEM

Altres maneres de col·laborar

COM A EMPRESA

Busquem empreses col·laboradores que vulguin aportar als nostres projectes. Podeu participar al SuperEuro i fer teaming des del vostre equip de treball, aportant cadascú 1 euro al mes de la vostra nòmina, que se us descompta automàticament.

També podeu fer-nos arribar donacions diverses, no dubteu en contactar-nos!

INDIVIDUALMENT O EN GRUP

Vols donar material escolar? Tens jocs per regalar? Una tauleta o ordinador portàtil que encara funcionin? Vols organitzar un taller amb nosaltres? Se t'acuden idees per fer difusió de les nostres causes?

A l'AFEV agraïm totes les aportacions que puguis facilitar-nos. Se t'ocorren altres formes de col·laborar? Estem obertes a escoltar les teves propostes.

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEV    En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom d’AFEV, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició adreçant-vos a dades@afev.org.