Beques juvenils AFEV

Noves beques juvenils de 9 mesos per formar part del nostre equip

T’agradaria formar part de l’equip de l’AFEV? Hem obert les noves places de beques juvenils pel curs que ve adreçades a persones joves que vulguin col·laborar amb nosaltres a Barcelona o València. Oferim un contracte de 26 hores setmanals durant 9 mesos, de setembre o octubre de 2021 a juny de 2022.

Busquem persones franceses (vegeu detalls a les missions) fins a 25 anys que tinguin fluïdesa en castellà, català i/o valencià amb moltes ganes de tenir una nova experiència de formació professional en un equip dinàmic, flexible, obert i cooperatiu on totes aprenem de totes. 

Què fan les persones becades? Donen suport i acompanyament als diversos projectes de l’entitat: el voluntariat, els infants i joves que acompanyem i les seves famílies, la comunicació de l’entitat, la cerca de noves persones voluntàries i els esdeveniments que organitzem, entre altres.

Més informació sobre les missions i candidatures de les beques:

A Barcelona:

A València:

Pots presentar la teva candidatura fins el divendres 04/06/2021.

Les beques procedeixen del Service Civique, un dispositiu del govern francès que es pot dur a terme a França o a un altre país. L’AFEV a Barcelona fa més de 10 anys que acollim, formem i acompanyem persones becàries del Service Civique, i dos anys a València. 

Si t’interessa, apunta’t! O ajuda’ns a fer difusió entre les persones del teu entorn que creus que podrien encaixar!

 

Subscriu-te
a la nostra newsletter

mantingues-te informat sobre tot
el que passa a l’AFEVHe llegit i accepto la clàusula de protecció de dades.